DE VÂNZARE Teren agricol, Magdeburg, Magdeburg, Germania, Nördlich Magdeburg-Leipziger-Straße, Förderstedt, Staßfurt, Zip: 39443

DE VÂNZARE - Cod. 31349

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 43099 m²
  • Camere: na
  • Podea: farmland

Aici este disponibil un teren agricol de teren de 4,3 hectare (43,099 mp), foarte atractiv, greu de găsit, utilizat o dată ca fermă de produse lactate (sau "Milchviehanlage" în limba germană). Acest teren se află direct pe malul nordic Magdeburg-Leipziger Straße (numele drumului) pe partea de nord și în imediata vecinătate a mai multor clădiri rezidențiale din partea de sud (consultați fotografiile atașate sau harta Google pentru a urmări online). Deșeurile și drumurile interne din ferma de lapte ar putea fi găsite pe teren. Acest teren se află în aproximativ două ore de mers cu mașina de la capitala germană din Berlin și la doar o jumătate de oră cu mașina de la capitala statului Saxon-Anhalt Magdeburg (de asemenea, la doar 5 minute de Autobahn / autostrada 14).
Pentru mai multe detalii generale despre cumpărarea de proprietăți în Germania, vă rugăm să consultați următoarele sau numeroase alte resurse disponibile online:
Http://www.expatica.com/de/housing/Buying-a-German-property_100945.html

În plus, cumpărătorii sunt sfătuiți să ia în considerare în jur de 7-8% costurile administrative în plus față de prețul de achiziție, care, de obicei, trebuie plătite în Germania în mod normal.

Nu în ultimul rând, vânzarea acestui teren va fi posibilă numai prin canale oficiale și fără ocolirea sau încălcarea oricăror cerințe legale sau fiscale.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB