DE VÂNZARE Teren construibil, Gorlitz, Salzgitter, Germania, Zgorzelec Poland

DE VÂNZARE - Cod. 13130

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 40000 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Excelent pentru dezvoltare !!
Dvs. de asociați germani și / sau Polonia ar fi interesați în tractul terenuri comerciale, care este în prezent disponibil.
LOCALIZARE:
Tractul de teren este situat patru hectare în Zgorzelec, în apropiere Lagow, și este la patru kilometri de orașul de frontieră german de Gorlitz.
Nu mai condus de autoritățile germane sau poloneze, de trecere a frontierei sunt fără complicații, fără opriri și conexiuni rutiere excelente în Germania.
EXCELENT oportunitate de investiții:
Tractul de teren este situat la mai puțin de un kilometru de o piață existentă bine cunoscute și înfloritoare. Foarte considerat afacerile comerciale, cum ar fi Real, supermarket germană, franceză Carfor supermarket, Plaza din Israel, Costorama engleză, Leroy Merlin franceză, Eden Centrul polonez, precum și Kouflan supermarket german prospera în acest domeniu de afaceri stabilit comercial. Întreprinderile respectabile și piața înfloritoare a face acest tractului teren o investitie cheie imobiliare.
În imediata apropiere a unei comunități cultural divers, această bucată de bunuri imobiliare este stabilit pentru dezvoltare. Amplasarea această proprietate face să se prim pentru afaceri sau de creștere comerciale cu trafic comercial stabilit. Dezvoltarea comercială este în curs de desfășurare în imediata apropiere a acestui bloc de teren, ceea ce face perfect pentru restructurarea imediată pentru a satisface nevoile cumpărătorului.
Preț pentru a vinde:
Cumpararea piesa drept de proprietate este unul dintre cele mai importante decizii pe care o poate face, și această bucată de proprietate va fi o alegere excelentă investiție. Blocul de teren este gata să vândă la fel de bine ca și preț rezonabil și dezvoltat; va profita fără îndoială investitorului.
Perfect pentru un centru comercial sau bloc de birouri, și destul de diversă pentru o afacere de vânzare cu amănuntul, această proprietate este gata pentru a cumpărătorului de a intra in posesia imediat și să înceapă proiectul lor. Acest teren pare să se potrivească foarte bine cu interesele dumneavoastră activă în Polonia și ca o completare la activele dvs. în Germania.

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
Accept procesarea datelor personale*
Anulaţi
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB