DE VÂNZARE Teren construibil, München, München, Germania, starnberg

DE VÂNZARE - Cod. 31841

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 6350 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 3

Pe malul vestic al lacului Starnberg aproximativ 5.700 de metri pătrați noastre este parcare mare, aceasta este o zona de tarm de aproximativ 650 de metri pătrați privat, cu acces liber la lac, printr-o potecă îngustă de complot principal separat.
Dezvoltarea de lux din motive extinse oferă pe tot parcursul zilei un răsărit de soare frumos pe malul estic al lacului la apus de soare atmosferic ca finală în seara. Aceasta este o raritate pe malul vestic al lacului Starnberg.
Proprietatea este pe deplin dezvoltat și poate fi atins printr-un 50 m drum privat lung. Planul de dezvoltare existent limitează motivele pe trei laturi de natura verde.
Proprietatea oferita pe malul lacului este una dintre ultima clădire terenului pe lacul Starnberg, o raritate pe care cu declarația „cea mai bună locație“ și „cea mai bună vizualizare“ este descris pe bună dreptate.
O zonă parțială a terenului este acoperit în partea de nord-vest, cu un plan de dezvoltare, în timp ce acesta este un spațiu total de podea de aproximativ 690 de metri pătrați.
MANAGEMENT
Cu locația sa unică între München și pe fundalul maiestuos al bavarez Alpi Feldafing oferă un amestec extrem de atractiv de proximitatea centrelor urbane și accesul la paradisurile naturale minunate. În plus, centrul orașului München cu trenul sau pe autostrada A95, se poate ajunge în aproximativ 30 de minute.

Lacul Starnberg are de oferit social aproape totul astăzi. tradiția bavareză, turniruri, restaurante prețioase, grădini de bere copioase și terenuri de golf fabuloase. Ei se întâlnesc la cumpărături relaxat la locul în care nici o dorință rămâne deschisă.
De asemenea, Starnberg sau Tutzing oferă cea mai bună îngrijire medicală, instituțiile de învățământ excelente până la International School Munchen (MIS), precum și o ofertă cultural variat pentru toate vârstele.
O gamă largă de facilități sportive și de petrecere a timpului liber este o chestiune de curs. Primele stațiuni de schi din Alpi se poate ajunge în mai puțin de o oră.

In jurul lacului Starnberg oferă numeroase terenuri de golf varietate suficient pe verde. Și în mod clar - amatorii de sporturi de apă de toate tipurile se deschide aici un adevarat paradis.

complot:
6350 de metri pătrați de teren

cultivabil

Starnberg Lacul este un lac din Bavaria, la 25 de kilometri sud-vest de Munchen. Lacul este numit după lacul Constance, Müritz, Chiemsee și Lacul Schwerin este al cincilea cel mai mare lac din Germania, datorită adâncimii sale mari medie, dar a doua cea mai de apă.

Cele mai timpurii atribuții ale lacului ca Uuirmseo pot fi găsite într-un document de 818, care se referă la Holzhausen am Würmsee. [3] a fost ulterior Wirmsee deci la o sursă timpurie din timpul împăratului Ludwig al Bavariei (1314-1347). [4] Numele provine de la raul W IRM (acum Würm), care curge ca doar fluxul de lac de la Starnberg. În secolul al 19-lea, ortografia doua ape, apoi a mers la Würm și Würmsee. Numai din 1962, lacul se numește Lacul Starnberg în mod oficial, acest termen a început să câștige mai mult și mai mult atunci când lacul prin construirea unei linii de cale ferată din fosta „stația Starnberger aripa“ în gara centrală din München la Starnberg pentru un număr mare de la sfârșitul secolului al 19-lea a fost atins de către locuitorii orașului ca destinație. Lacul poartă, de asemenea, porecla Fürstensee.

Zona: 56,36 km²
Lungime: 19.45 km
Lățime: 4.675 km
Volum: 2,998.92 milioane m³
Lungime: 49 km
Adâncimea maximă: 127,8 m
Adâncime medie: 53,2 m

Limbile conferinței sunt germană și engleză
Vânzările de privat

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB