DE VÂNZARE Vilă, Schlüchtern - Ramhol´z, Hanau, Germania, Ulrich-von-Hutten-Straße 34, 36381 Ramholz

DE VÂNZARE - Cod. 29683

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 300 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 3

LUX Barăci VILLA TOSCANA-STYLE:
Sunteți în căutarea pentru o "proprietate ușor diferită", în apropiere de Frankfurt (45 de minute), sau în orașele Fulda, Hanau, Darmstadt, Schweinfurt, Bad Kissingen sau Würzburg?

Clădirea principală, construită complet (pereți exteriori și interiori) de busteni de pin, este un loc agreabil pentru a vă relaxa și de a recupera de la stresul de munca de zi cu zi. Amplasarea în mijlocul parcului peisajului istoric între poalele Rhone, Vogelsberg și Parcul Natural Spessart oferă o mulțime de soi pentru proprietar.

Vila Ramholz este o clădire din secolul 21. Nu este o copie a unei clădiri clasice, ci prin sinteza specifică a mai multor stiluri arhitecturale este ceva unic. Moderne și clasice sunt aici ingenios încorporate într-o singură clădire de design. Impunătorul Vila blockhouse este un monument de lemn. Întreaga clădire principală a fost construită în construcții jurnal. In acest scop, busteni de pin au fost selectate, care au fost "tocat", pe exterior. Aspectul inconfundabil al construcțiilor tradiționale din lemn este produsă prin tăierea grinzilor de bloc.

Vila Ramholz este o casă cu colțuri și margini și arată caracterul său unic de încredere în sine. Există doar câteva clădiri din lume, construite astfel încât în ​​mod constant ca în această construcție. Acesta servește în primul rând un singur scop: de a oferi locuitorilor un spatiu generos dimensionat cat mai mult confort posibil. Și, în același timp confort este o prioritate de top aici. Nimic nu se renunță: Cea mai recentă tehnologie de construcție (cazane pe biomasă, schimbătoare de căldură aer, dezumidificare etc.) asigură un climat bun și reduce costurile de exploatare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB