DE ÎNCHIRIAT Bar/Restaurant/Club, Muhr am See, Nürnberg, Germania, Hauptstrasse

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 25798

  • Tipologie: Bar/Restaurant/Club
  • Zona: 2941 m²
  • Camere: 8
  • Podea: fszt

Proprietate Locație

Cele aproape 3.000 de metri pătrați de proprietăți imobiliare la nivel national recunoscut și stațiune turistică populară în provincia central-vestică Bayern înțelept este în centrul de Franconia Lake District, lângă drumul principal de-a lungul lungime de 70 m.
Lacurile din jurul 2-15 km, care oferă multe oportunități de recreere în vitorláskikötőikkel, strandjaikkal, surfing, excursii cu barca, ciclism și posibilitățile vizitat zona de conservare a apei.
În plus față de gama plăcut atmosfera largă de facilități sportive și de agrement fac vacanța semnificativ. Statiunea malul lacului de pe plajă stat la soare și port cu 300 de ancorare cu barca și cu barca și chiar chioșcuri mese în aer liber și terenuri de joacă sunt în așteptare pentru turisti, biciclete și opțiuni de pescuit sunt.

Transport

Rularea în fața clădirii pe drumul principal care duce la autostrada si jurul orașelor mari o chestiune de minute într-o jumătate de oră distanță.
500 de metri de gară. Stație de autobuz în fața clădirii. Excursioniști mersul pe jos și cu bicicleta traseul duce la restaurant de lângă lac.

Clădire

Restaurantul este într-o fostă monument calificare conversie hambar construit în 1985. Curtea interioară, o distanță suficientă de la drum, frumoasa grădină, înconjurată de arbuști și arbori de acest parcare pavata lângă 20 masina are suficient spațiu și parcare camion pietriș, sau autobuz beállására. Anexele la camera cazanului și depozite sunt amplasate.
Restaurantul este compus din 422 mp la parter 104 mp cameră separată, de 36 de metri patrati restaurant, 2 söntésből, bucatarie utilata, frigider, depozitare, servere, și de la toalete. Numărul total de locuri în interior 110, iar grădina de bere oferă suplimentare 80-100 persoane mese civilizat, divertisment.
Restaurantul separat la etaj, camere de cultură, putem oferi facilități de cazare.

Echipament

Gaz-alimentat de incalzire centrala, curent electric 3-faze, toalete gresie, apa calda, geamuri termopan, pardoseli ceramice, inoxidabil aparate de bucatarie din oțel, centru de aerisire, WC, vatră. Starea actuală de echipament de arta pentru echipamente pentru constructii punct de vedere tehnic, dar necesită curățare și întreținere.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB