DE VÂNZARE 3 camere, köln, Köln, Germania, Bieselweg

DE VÂNZARE - Cod. 38013

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 120 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 0

Acest obiect este un apartament de designer de lux foarte de înaltă calitate, în care numai materiale nobile și de înaltă calitate au fost prelucrate în măiestrie fină.
Nu numai dulapurile construite la comandă și ușile dulapului (parțial plafonul mare) dau acestui apartament de lux unicitatea sa. Bucătăria complet echipată, la fel de bună ca și noua bucătărie de lux cu aparate Miele (prețul inițial se află în gama de 6 cifre), precum și baia foarte spațioasă cu cabină de duș, dulapuri retractabile, oglinzi mari încălzite, canal de rufe construit, vanitate mare cu 2 chiuvete, cu siguranță echitabil. Parchet podea nobil; Visul unei dulapuri personalizate este un alt punct culminant care ar trebui să vă facă să vă simțiți acasă în timpul unei vizite.
Whirlpool-ul mare de pe terasă și dușul în aer liber completează imaginea de ansamblu exclusivistă.
Tehnologia acestui apartament cu jaluzele încorporate și jaluzele electrice în toate camerele, inclusiv încălzirea prin pardoseală, sunt controlate printr-o unitate centrală de comandă (smart home) prin intermediul aplicației de pe smartphone / tabletă și îndeplinește astfel cerințele contemporane.

Acest apartament de lux este situat la parterul unei case cu 2 petreceri. Din exterior, casa - în mod deliberat - păstra foarte discretă. Intrarea apartamentului uimeste. Intri într-o lume de lux și de înaltă tehnologie. Casa este situată pe o stradă rezidențială liniștită, în împrejurimi verzi. Cu toate acestea, conexiunea este foarte bună. Aeroportul Köln-Bonn se poate ajunge în câteva minute cu mașina sau cu transportul public. În apropiere se află brutăriile, măcelarii, mai multe supermarketuri, medici, farmacii. Accesul pe autostradă (A59) poate fi atins în 2 minute; Köln și Bonn nu sunt departe.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB