DE VÂNZARE Casă, Hollfeld, Bayreuth, Germania, Langgasse 12

DE VÂNZARE - Cod. 39367

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 610 m²
  • Camere: 11
  • Podea: 2

Casă istorică mare de vânzare în Bavaria pitorească.

Casa este situată în centrul micului oraș Hollfeld cu 5000 de locuitori. Pe o rază de 750 m de tot ceea ce ai nevoie pentru viață - magazine, două bănci, benzinării, restaurante, școală, guvernul orașului și multe altele. Hollfeld este situat într-o zonă a turismului intern german, cunoscută sub numele de Fränkische Schweiz. Zona poartă numele munților și râurilor dintre munți. Zona oferă o gamă largă de activități în aer liber, precum drumeții, alpinism, canotaj sau vizitarea peșterilor.
Subsol parțial 1900. casa construită este situată pe un teren de 610 m2. La etajul subsolului există, în prezent, un cazan de încălzire centrală pentru motorină. La parter se află o fostă garderobă și spații de depozitare și un atelier. Guvernul orașului are permisiunea de a converti spațiile în locuințe. Etajul original avea trei apartamente, dintre care două au fost renovate în anii '80. În plus, există posibilitatea de a construi un acoperiș de aproximativ 250 m2. Casa are două săli de garaj și 1-2 locuri de parcare.
Casa este un obiect de protecție a patrimoniului cultural într-o zonă valoroasă. Acest lucru, la rândul său, vă oferă posibilitatea de a primi până la 30% din costul renovării exteriorului. De asemenea, este sprijinită renovarea sistemelor de încălzire.
Renovează casa la alegere și creează o casă mare, un apartament de închiriere sau o cazare confortabilă - alegerea este a ta!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB